Tot ziens in Schoonheidssalon Enjoy.

Contact 06-13670150

Over mij

Schoonheidssalon Enjoy over Joyce

Mijn naam is Joyce van Sinttruije.

Hallo wat leuk dat je mij gevonden hebt in je zoektocht naar een moment voor jezelf of de hulp die je zoekt voor jouw huid ,voet- of handverzorging.

Ik heb al sinds 1997 ervaring als schoonheidsspecialiste en pedicuren en heb bij verschillende bedrijven gewerkt van klein tot heel groot en heb daar dan ook heel veel opleidingen/cursussen en ervaring op mogen doen. Mijn kennis en interesses zijn inmiddels zo breed en heb daar uiteindelijk een mooie selectie in gemaakt en ben in 2016 voor mijzelf te begonnen.
Mijn passie in mijn werk breng ik dan ook graag over d.m.v. mijn gevoel, kennis en jaren lange ervaring, de verandering van de klant bij binnenkomst tot aan het vertrek is daarom soms wonderlijk! Dit geldt in eerste instantie voor de huid, maar ook zeker voor het gevoel van binnen.

Ik vind het dan ook geweldig als iemand met een stralende huid en een lach op zijn of haar gezicht de deur uit gaat. Dat geeft mij persoonlijk en als specialist veel voldoening. De beleving, de klik en zeker de producten zijn een belangrijk onderdeel van het geheel.

Mijn salon is stijlvol ingericht op de tweede verdieping in huiselijke sfeer waar u zich direct op uw gemak zult voelen. Bij mij staan eerlijkheid, kwaliteit en klanttevredenheid voorop.

Tot ziens in Schoonheidssalon Enjoy.

Groeten Joyce